Hogyan tesztelheti a masszázsfoteleket? Győződjön meg az előnyeikről!

Mint minden új elektronikai cikket vagy terméket, a masszázsfoteleket is érdemes tesztelni vásárlás előtt. A Komoder masszázsfotelek kínálata olyan sokszínű, hogy ma már pontosan az Ön számára legmegfelelőbb modellt választhatja ki.

Hogyan őrizzük meg egészségünket és életstílusunkat az edzőtermi testmozgás helyettesítésével!

A masszázsfotel sokat elárulhat az egészségéről

Különleges teljesítmények, termékcsaládok

A masszázsfotelek sajátos tulajdonságokkal és teljesítmény-jellemzőkkel rendelkeznek, amelyek egyértelműen megkülönböztetik őket egymástól, és így jön létre az, amit a szaknyelv termékpalettának nevez. Ez a rangsorolás közvetlen módon árkülönbségeket is generál, így a legjobb választás a költségvetés és a felhasználói kompatibilitás alapján történik.

Létezik olyan, hogy személyre szabott masszázsfotel!

Az egyik első dolog, amire figyelni kell a masszázsfotelek tesztelésekor, az a súly- és magassághatár, amelyet az egyes termékek támogatnak. Mivel a Komoder kínálat rendkívül változatos, biztosan találunk megoldást 190 centiméter és 125 kilogramm feletti felhasználók számára is. Egy modern masszázsszerkezet készen áll arra, hogy azt 14 éves és idősebb felhasználók is igénybe vegyék. Természetesen vannak korlátozások és különleges esetek, és jó, ha már az elején tudjuk, mik ezek.

A professzionális masszázshoz a masszázsfotel beolvassa és felméri a felhasználó méreteit, mielőtt bármilyen eljárásba kezdene. Csak ezután, a testhelyzet-beolvasás után folytatja vagy kezdi el a masszázsprogramot. A felhasználónak tisztában kell lennie az egészségi állapotával és a masszázzsal összeférhetetlen egészségügyi állapotával is. A Komoder masszázsfotelek egyes modelljei rendelkeznek egészségállapot-felismerő funkcióval. A fotel jobb kartámláján lévő hüvelykujj beolvasásával a felhasználó a legjobb ajánlásokat kaphatja a megkezdendő masszázshoz.

Komoder masszázsfotelek vagy a relaxációs technológia csúcsa

Hogyan teszteljük a Komoder masszázsfoteleket?

A masszázsfotel tesztelésének legegyszerűbb módja, ha ellátogat egy Komoder bemutatóterembe. A Komoder képviseletek Bukarestben, két helyszínen, Kolozsváron, Temesváron, Temesváron, Jászvásáron és Konstancán találhatók, stratégiailag lefedve Románia minden történelmi területét. A teszteléshez a legjobb megoldás az online vagy telefonos időpontfoglalás. Így saját maga is megtapasztalhatja e fotelek teljesítményét és az Önnek megfelelő felszereltséget. Emellett a szakképzett személyzet, amely a látogatás során végig segíti Önt, a legjobb tanácsokkal és megoldásokkal szolgál minden elvárására.

A további kényelem érdekében lehetőség van arra is, hogy ezeket a masszázsfoteleket otthonra bérelje és kipróbálja. Így más családtagok, sőt barátok is meggyőződhetnek a Komoder masszázsfotel-kínálat élénkítő és nyugtató hatásáról. A tesztelés során célszerű minél többféle masszázstípust kipróbálni, hogy megismerkedjen az egyes típusok hatásával, és felfedezze a legmegfelelőbb gyógymódot, amely megfelel az Ön igényeinek.

Az egészségébe való befektetés az egyetlen befektetés, amely egy jobb holnapot ígér Önnek.

Előnyök és jobb egészségállapot!

A masszázsfotel előnyei többrétűek. Kezdődhetnek egy kisebb panasz enyhítésétől, és terjed egészen az izomtömörüléssel kapcsolatos bizonyos betegségek gyógyításáig, a rossz testtartás javításáig, a feszültség és a blokkok feloldásáig, a jobb vérkeringés serkentéséig és a saját energia optimális áramlásáig. A mai rendezetlen életmód sajnos számos olyan problémával jár együtt, amelyekkel szinte mindannyiunknak nap mint nap szembe kell néznünk. Ezek mindegyikére létezik egy-egy masszázsfajta, amely megpróbálja és talán sikeresen meg is szünteti őket.

Igényelje a promóciós árajánlatunkat.
A teljes körű árajánlatot automatikusan megkapja e-mailben

↘ Vagy a cég neve

↘ Amelyre szeretné megkapni az árajánlatot

↘ Egybeírva, szükség esetén hívószámot is

↘ Hogy meglátogathassa a legközelebbi bemutatótermünket

↘ A masszázsfotel kiválasztásakor fontos a felhasználó magassága és súlya


Egy kattintásra van az árkatalógustól!

Igényeljen szaktanácsadást a tökéletes masszázsfotel kiválasztásához!
Tapasztalt masszázsfotel szakértőink készséggel állnak rendelkezésére, hogy a lehető legjobb döntést hozza meg!
Banga Előd
Banga Előd

Online osztály

Telefonszám: +36 30 012 4067

E-mail: elod@komoder.hu

Vida Tímea
Vida Tímea

Szeged bemutatóterem

Telefonszám: +36 30 366 5028

E-mail: timea@komoder.hu

Éva Pál
Éva Pál

Budapest bemutatóterem

Telefonszám: +36 30 012 4066

E-mail: eva@komoder.hu