Masszázsfotelek, a kikapcsolódást segítő legújabb technológia!

A relaxációs ipar ősidők óta olyan terület, amely folyamatosan látványos új technológiákat és innovációkat mutat be.

A stressz ma már globális probléma

A primitív közösségek óta, miután az ember megoldotta az élelemmel és az élőhelyével kapcsolatos problémákat, a mentális és fizikai tónusának helyreállításával kapcsolatos kérdésekkel is foglalkozott. Az Altamira-barlangban felfedezett sziklarajzok a hintaszék vagy hintaszék gondolatára emlékeztető tárgyakat ábrázolnak, később pedig a rabszolgaságban, Eladában, Anatóliában és a Római Birodalomban a meleg fürdőkről ismert nyugtató és tonizáló hatású helyek voltak. Az egyiptomiak ezt tökélyre vitték, Kleopátra a masszázst szent művészetnek tekintette. Emellett az egyiptomi fürdők, amelyek tele voltak illatokkal, gyógynövényekkel és masszázstechnikákkal, tökéletesen megtestesítették azt, amit ma wellness és spa néven ismerünk.

Az ókori Egyiptom a relaxációt művészetnek tekintette

A 20. és különösen a 21. század új kihívás elé állította az emberiséget. A stressz fogalma, amely kezdetben traumatizáló élményhez kapcsolódott, az idők során átalakult, és mára a szervezet szerves reakciójává vált a mindennapi tevékenységekre, a helytelen táplálkozásra, a környezetszennyezésre, az utóbbi években pedig a világjárványokra és a háborúkra. A stressz így a világ összes nagy egyetemén tanulmányozott tudományággá vált, mivel visszafordíthatatlan egészségügyi következményekkel járó káros életmóddá vált.

A napi ritmus és a rutin kedvez a szorongásnak és a stressznek

A stressz leküzdésének megoldásai közül a folyamatosan fejlődő technológiának köszönhetően a legkimagaslóbb példa a masszázsfotelek lenyűgöző világa. A Komoder masszázsfotelek változatos kínálata az elveszített mobilitás és tónus visszanyerésére szolgáló alternatívák gyűjteménye. A lista élére nyugodtan állíthatjuk a japán D.Core masszázsfoteleket. Ezek a több nemzedéken átívelő, immár hagyománnyal rendelkező masszázsszerkezetek ma már rendkívül összetett mechanizmusok, amelyek éppen ott támadják az elzáródásokat, a betegségeket és a fájdalmat, ahol a gyógyulási folyamat megkezdődhet.

A Komoder masszázsfotelek által használt egyik legnépszerűbb technológia a Súlytalansági üzemmód (Zero Gravity) nevű technológia. A professzionális masszázs ideális pozíciója a súlytalansági üzemmód által biztosított fekvőhelyzetben levő testtartás. A mai masszázsfotelekben megtalálható „súlytalanság” koncepcióját az ihlette, ahogyan a NASA űrprogramjai megoldották az űrhajósok által az űrbe indításkor érzett nyomóerők problémáját. Amikor a test úgynevezett „súlytalansági” helyzetben van, a gerincoszlop kisebb nyomást érez, az izomfeszültség csökken, és a szív keményebben dolgozik. Ez a pozíció ideális annak, aki teljes kikapcsolódásra vágyik. Ráadásul mindezt megduplázhatja a melegítő hatás, amely ellazít és serkenti a vér és nyirok jobb keringését.

Cirrus a japán D.Core termékcsalád sztárja

A Komoder termékcsalád összes fotelje rendelkezik ezzel a tulajdonsággal. Ha azonban ennél többre vágyik, akkor a japán D.Core fotelek állnak rendelkezésére. Az igazán terápiás, tetőtől-talpig történő, átfogó masszázs érdekében a D.Core szabadalmaztatott Wave Arrays technológiája az egyetlen olyan technológia az iparágban, amely különálló masszázsszerkezetet épít be a kéz- és lábmasszírozó egységekbe. A Cirrus és Stratus modellek a szabadalmaztatott Wave Arrays technikát a karok szintjére is átviszik az egyedülálló terápiás masszázs érdekében. A Cirrus a lábszárakra is kínál Wave Arrays technológiát, így ez az egyetlen olyan masszázsfotel a piacon, amely a dedikált hátmechanizmuson kívül mechanikus oszcilláló görgőket használ a kéz- és lábmasszázshoz. Páratlan élmény.

D.Core japán hagyomány és technológia

A D.Core masszázsfotelek forradalmi belső felépítéssel rendelkeznek, amely merőleges nyomást gyakorol az izmokra, és mélyen fekvő izomcsoportokra hat, megszüntetve a testből a feszültség és a merevség érzését: ez a szabadalmaztatott 3D+ True Shiatsu Action technika, amely csak ebben a masszázsfotel-családban érhető el. A mély izomlazítást szolgáló egyedülálló D.Core technológiát egy világszerte elismert hivatásos terapeuta, Dr. Takehiro Isawa mozdulatainak elemzésével fejlesztették ki. A NIN Japan kutatói megmérték mozdulatainak amplitúdóját és a terápiás ülések során az izmokra gyakorolt nyomást, tanulmányozták ezeket a technikákat, és beépítették a D.Core termékcsaládba. Még a görgők alakját is úgy tervezték, hogy az emberi ujjakhoz hasonló legyen.

A felépítés, a masszázsszerkezet, és a görgőrendszer csuklós kivitelezése forradalmiak a D.Core masszázsfotel technológiában. A Deep Core egy profi masszőr kezének mozdulatait képezi le, és valóban terápiás, jól végzett masszázst nyújt, hosszan tartó hatással. A professzionális gyógytornászok tapasztalatai alapján, több éves kutatás után tervezett masszázsfotelek képesek mélyen az izmokba hatolni, így nyújtják a felhasználónak a 3D+ True Shiatsu Action élményt.

Komoder masszázsfotelek, avagy a 21. század masszázstechnológiájának élvonalába tartozó masszázsfotelek.

A Komoder rendkívül változatos kínálata tükröződik a fotel technológiai teljesítményében. A három teljesítmény- és árszintre strukturált masszázsszerkezet-kollekció minden pénztárcának megfelelő megoldást kínál, és érvként szolgál a mindannyiunkat érintő mindennapi stressz és rutin elleni küzdelemben. A 2023-as év sztármodelljei közül meghívjuk Önt, hogy fedezze fel és tesztelje a Titan 2, Prime vagy D.Core teljesítményét Magyarország vagy Európa összes bemutatótermében. A Komoder idén is összetett élményt, jó tónust és energiát kínál Önnek!

Igényelje a promóciós árajánlatunkat.
A teljes körű árajánlatot automatikusan megkapja e-mailben

↘ Vagy a cég neve

↘ Amelyre szeretné megkapni az árajánlatot

↘ Egybeírva, szükség esetén hívószámot is

↘ Hogy meglátogathassa a legközelebbi bemutatótermünket

↘ A masszázsfotel kiválasztásakor fontos a felhasználó magassága és súlya


Egy kattintásra van az árkatalógustól!

Igényeljen szaktanácsadást a tökéletes masszázsfotel kiválasztásához!
Tapasztalt masszázsfotel szakértőink készséggel állnak rendelkezésére, hogy a lehető legjobb döntést hozza meg!
Banga Előd
Banga Előd

Online osztály

Telefonszám: +36 30 012 4067

E-mail: elod@komoder.hu

Vida Tímea
Vida Tímea

Szeged bemutatóterem

Telefonszám: +36 30 366 5028

E-mail: timea@komoder.hu

Éva Pál
Éva Pál

Budapest bemutatóterem

Telefonszám: +36 30 012 4066

E-mail: eva@komoder.hu