Szüntesse meg a hátfájást örökre a masszázzsal!

Az egyik legkellemetlenebb dolog, amit idővel megtapasztalunk, kortól és foglalkozástól függetlenül, a hátfájás. Ezek örökre megszüntethetők egy terapeuta vagy egy masszázsfotel által végzett masszázs segítségével.

A jól végzett masszázs a legfőbb fegyver a hátfájás ellen

Egyszerű és múló, vagy kellemetlen és tartós, ezek a fájdalmak a világ minden táján gyógymódok és terápiák tucatjaira találtak. A kenőcsök és gyulladáscsökkentő gyógyszerek, a testtartás-korrekció és a sportolás kivételével mindezen kezelések célja a jó közérzet és a kényelem helyreállítása.

A masszázs azonban a lista élén áll. Akár hivatásos masszőr, akár masszázsszerkezet végzi, a masszázs gyakran azonnali hatást fejt ki. Mivel a hátfájás megjelenését senki sem tudja beütemezni, és mivel az soha nem érkezik alkalmas időben, a masszázsfotel az egyetlen megoldás, amely mindig elérhető közelségben van. Egyszerűen böngéssze át a Komoder kínálatát, hogy felfedezze, mi illik Önhöz a legjobban.

Miért jelentkezik a hátfájás? - a leggyakoribb okok

A hátfájás a leghétköznapibb tevékenységek végzésében is meggátolhat minket.

A modern világban a hátfájás a lakosság több mint 30%-át érinti. Ez az egyik leggyakoribb állapot, ami miatt manapság valaki orvoshoz fordul. Konkrét területként a hát alsó része a legérzékenyebb, és a hátfájás a munkaképességünket befolyásoló tíz legjelentősebb állapot között van, és a munkahelyi hiányzások vezető oka. Ebben az esetben a derékfájás már nem elhanyagolható dolog, hanem valóban sürgető problémává válik.

A legtöbbször az alsó hátfájásnak nincs kóros oka, és rövid időn belül megszűnhet, ha a gyulladást kezeljük, és célzott masszázst végzünk a sérülékeny területen. Ha a fájdalom tartósan fennáll, az egy sokkal nagyobb egészségügyi probléma komoly jele lehet a szervezetben. A nyak- vagy mellkasi fájdalom ugyanilyen gyakori.

Milyen előnyei vannak a masszázsfotelnek?

A hát egy összetett rendszer, amelyben a csont- és izomrendszer egyaránt részt vesz, hogy támogassa az ember testtartását. Az élet dinamikája feszültséget, túlterhelést, olykor sérülést is okozhat, és egy ilyen esemény döntően befolyásolja a későbbi tevékenységeket.

A hátfájást gyakran hirtelen mozdulat vagy túl nagy súly emelése okozza. A helytelen testtartás vagy a mozgásszegény életmód is szinte mindig hátfájást okoz. Ez hosszan tartó megerőltetés vagy ütés után is kialakulhat.

Hogyan válik a hátfájás krónikussá?

A hátfájás kezelésének többféle típusa létezik.

Az idült, tartós vagy hosszú távú hátfájás olyan fájdalom, amely több mint 3 hónapig tart, és a szöveteknek a sérülésből való gyógyuláshoz szükséges normál időn túl is fennáll. Minden megoldatlan probléma idővel krónikussá válik, és a kezeletlen hátfájás porckorongsérvet vagy akár ízületi gyulladást is rejthet. Ezért különösen fontos, hogy amint észrevesszük, hogy probléma van, azonnal keressünk megoldást. Valójában a hátfájás az egyetlen olyan állapot, amelyet nagyon sokféleképpen lehet kezelni, a masszázsfotel pedig a legpraktikusabb és legkellemesebb mind közül.

Hogyan segíthet a masszázs abban, hogy végleg megszabaduljunk a hátfájástól?

Az egyenes hát a tartás, az egészség és az önbizalom jele

A hátunk azt a nehéz feladatot vállalja, hogy biztosítsa a test egész tartását, és ellenálljon a nap dinamikájában felmerülő feladatok terheinek. Mivel ez egy neurológiai szempontból összetett terület, az elzáródások és feszültségek elkerülhetetlenül fájdalmat és szenvedést okoznak. A masszázs az első érv a probléma elhárítására. A modern masszázseljárások ma a masszázs különböző típusainak és műfajainak gyűjteménye, az ázsiai masszázstól a reflexológián át az energiastimulációig.

A masszázsfotel komplex élményt nyújt, és bármikor kiválaszthatja, hogy melyik típus illik Önhöz. Egy jó masszázs nemcsak ellazítja az izmokat, hanem serkenti a vérkeringést és feloldja az energiablokkokat. A Komoder termékcsalád azt az alternatívát is kínálja, hogy a masszázst hősugárzó hatással megduplázza, így amiben a felhasználó részerül, az rendkívül hatékony.

A jó masszázs azonnali fájdalomérzet megléte nélkül is javallott. Egy fárasztó nap vagy egy sportos erőfeszítés után ez a fajta terápia ellazít és javítja az alvás minőségét. A hátfájás enyhítése az endorfinok, a dopamin és a szerotonin, a jó közérzetet keltő vegyi anyagok stimulálásával is elérhető. A lényeg, hogy a masszázs ismétlődő folyamat, és heti 3-4 alkalom hamar megmutatja a hatékonyságát.

Hátmasszázs a Komoder masszázsfotelekkel

A Komoder masszázsfotelek bármikor készen állnak arra, hogy elkényeztessék Önt a professzionális masszázs élményével.

A Komoder masszázsfotelek az egész család számára készültek, és a legjobb befektetést jelentik, amely idővel megtérül. A masszázsfotel az Ön otthonában személyes asszisztensévé válik, aki bármikor készenlétben áll, és segít időt megtakarítani a terhelt napi teendők között.

A Komoder masszázsfotel képes a legmegfelelőbb masszázseljárást nyújtani Önnek, a legmodernebb technológia alkalmazásával. Ilyen például a testhelyzet-beolvasás funkció, ami személyre szabott kezeléseket kínál minden felhasználónak.

A megfelelő hátmasszázs elvégzése mellett a Komoder masszázsfotelek jótékony hatással vannak az Ön általános közérzetére. A stressz oldásával és a teljes ellazulással biztosítják az Ön jó közérzetét. Használatukkal javul a vér- és nyirokkeringés, megszabadul izmai feszültségétől és merevségétől, kevesebb izomgörcsöt kap, és észreveheti teste rugalmasságának javulását.

Minden Komoder masszázsfotel professzionális hátmasszázst végez. Az évek során azonban a felhasználók az Adriatica, a Titan II vagy a Prime modelleket méltatták leginkább ebből a szempontból. Ez kétségtelenül szubjektív választás, hiszen a legfontosabb a megfelelő termék kiválasztásában az Ön saját tapasztalata.

Igényelje a promóciós árajánlatunkat.
A teljes körű árajánlatot automatikusan megkapja e-mailben

↘ Vagy a cég neve

↘ Amelyre szeretné megkapni az árajánlatot

↘ Egybeírva, szükség esetén hívószámot is

↘ Hogy meglátogathassa a legközelebbi bemutatótermünket

↘ A masszázsfotel kiválasztásakor fontos a felhasználó magassága és súlya


Egy kattintásra van az árkatalógustól!

Igényeljen szaktanácsadást a tökéletes masszázsfotel kiválasztásához!
Tapasztalt masszázsfotel szakértőink készséggel állnak rendelkezésére, hogy a lehető legjobb döntést hozza meg!
Banga Előd
Banga Előd

Online osztály

Telefonszám: +36 30 012 4067

E-mail: elod@komoder.hu

Vida Tímea
Vida Tímea

Szeged bemutatóterem

Telefonszám: +36 30 366 5028

E-mail: timea@komoder.hu

Éva Pál
Éva Pál

Budapest bemutatóterem

Telefonszám: +36 30 012 4066

E-mail: eva@komoder.hu