Mi a 4D masszázs és milyen előnyei vannak?

A 4D-típusú masszázs a masszázseljárás legfejlettebb szintjét jelenti, a legmodernebb masszázsfotelek különleges jellemzője.

A 4D masszázs kifejezés egyre gyakrabban jelenik meg a masszázsfotelek kínálatában, különösen a prémium kategóriák sorában. A 3 dimenzió által uralt világban ez a lehetőség nemcsak a masszázs jövőjét, hanem a jelenét is jelenti.

Mi az a 4D masszázs?

A „4D masszázs” a wellness és masszázsfotel-iparban használt fogalom, amely egy olyan technikára utal, amely az izmok és szövetek többdimenziós dögönyözését vagy többsíkú mozgatásával járó nyomás alkalmazását feltételezi. Az ilyen típusú masszázs lényege, hogy további mozdulatok és technikák révén többdimenziós élményt teremt, amely magába foglalhat nyomást, forgást, nyújtást és más speciális eljárásokat.

A „4D” kifejezés általában a háromdimenziós mozgás fogalmának kiterjesztése, az idő vagy a változás egy újabb elemével kiegészítve. A 4D masszázs esetében ez azt jelentheti, hogy a masszázsfotelben a légzéssel és más testritmusokkal szinkronizált, meghatározott ritmusban végzett különféle mozgásokat és technikákat alkalmaznak, hogy dinamikusabb és átfogóbb élményt nyújtsanak.

A 4D masszázs technikailag egy komplex felszíni masszázs, de ami még fontosabb, hogy egy intenzív mélymasszázs is.

A 4D masszázs számos jótékony hatással lehet a testre és a lélekre, segít feloldani az izomfeszültséget, mély relaxációt biztosít a test és a lélek számára. A változatos technikák és a többdimenziós mozdulatok segíthetnek csökkenteni a stressz-szintet és általános nyugalmi állapotot idézhetnek elő. A 4D masszázstechnikák az izomfájdalom, a merevség és az izmokban és szövetekben felgyülemlett feszültség csökkentésében is hatékonyak lehetnek. Segíthetnek enyhíteni a hátfájást, a fejfájást, az ízületi fájdalmakat és más, az izomfeszültséggel összefüggő állapotokat.

A 4D masszázs során alkalmazott mozdulatok és nyomás serkenthetik a vér- és nyirokkeringést, segítve a szövetek oxigénellátását és a méreganyagok kiürítését a szervezetből. Ez a fajta masszázs segíthet az izmok és szalagok nyújtásában és ellazításában is, javítva az ízületek rugalmasságát és mobilitását. Hasznos lehet sportolók, mozgáskorlátozottak vagy bárki számára, aki javítani szeretné mozgásterjedelmét.

A 4D masszázs a stresszszint csökkentésével, a vérkeringés és a nyirokkeringés serkentésével támogathatja az immunrendszert. A stressz csökkentésével, az izmok ellazításával és az endorfinok felszabadulásának serkentésével a 4D masszázs javíthatja a hangulatot és az általános közérzetet.

A 4D opciót könnyű működtetni, ha professzionális masszázsfotelben használjuk, de minden személy másképp tapasztalhatja ezeket az előnyöket a fizikai állapotától és a masszázsra adott személyes reakciójától függően.

A Therapeutix a 20 önműködő programból álló teljes kínálatában 5 erősségi fokozaton végez állítható 4D-típusú masszázst.

4D-típusú masszázsfotelek

A Komoder masszázsfotelek termékcsaládja összehangolt masszázseljárásokat és típusokat kínál, amelyek bármilyen izomfeszültségre, elakadásra vagy speciális helyzetekre alkalmasak. A hatékony és pihentető 4D masszázsra alkalmas modellek közé tartozik a Therapeutix, a Veleta II, az Adriatica vagy a Prime. Az intuitív távirányítók egy gombnyomással kínálják ezt a kényeztetést.

Milyen előnyei vannak a masszázsfotelnek?

A Komoder masszázsfotel számos előnyt és hasznot nyújt a felhasználók számára. Úgy tervezték, hogy mély és tartós relaxációs élményt nyújtson. Az akupresszúra, a dörzsölő masszázs, a gördülés és a vibráció masszázstechnikák alkalmazásával a fotel segíthet az izomfeszültség feloldásában, a stressz csökkentésében és a relaxációs állapot előidézésében. A Komoder termékcsalád masszázsfoteljei olyan masszázstechnikákat és mozdulatokat biztosíthatnak, amelyek segítenek csökkenteni a fájdalmat és az izomfeszültséget. Célzottan hathatnak a kellemetlen élményt tapasztaló testrészekre, és ellazítják például a nyakat, a vállakat, a hátat vagy a lábakat.

A masszázsfotel az a személyi asszisztens, aki bármikor készenlétben áll, hogy segítsen hangulatának és izomtónusának javításában.

A Komoder masszázsfotelek által használt masszázsmozdulatok és technológiák serkentik a vérkeringést és a nyirokkeringést, segítik a szövetek oxigénellátásának javítását és a méreganyagok eltávolítását a testből. Egy jó masszázs így segíthet csökkenteni az álmatlanságot, a stresszt és a fizikai kellemetlenségeket, optimális feltételeket teremtve a pihentető alváshoz.

A masszázsfotel serkentheti az endorfinok és a szerotonin felszabadulását, amelyek a jó közérzettel és a boldogsággal kapcsolatos hormonok. Ez javíthatja a hangulatot, az energiaszintet és az általános közérzetet. Ráadásul mindezeket az előnyöket az otthon kényelmében is élvezheti, mivel a Komoder masszázsfotelek a nap bármely szakában és éjjel is használhatók, anélkül, hogy wellness-központba kellene mennie vagy masszázsterapeutát kellene felbérelnie.

Igényelje a promóciós árajánlatunkat.
A teljes körű árajánlatot automatikusan megkapja e-mailben

↘ Vagy a cég neve

↘ Amelyre szeretné megkapni az árajánlatot

↘ Egybeírva, szükség esetén hívószámot is

↘ Hogy meglátogathassa a legközelebbi bemutatótermünket

↘ A masszázsfotel kiválasztásakor fontos a felhasználó magassága és súlya


Egy kattintásra van az árkatalógustól!

Igényeljen szaktanácsadást a tökéletes masszázsfotel kiválasztásához!
Tapasztalt masszázsfotel szakértőink készséggel állnak rendelkezésére, hogy a lehető legjobb döntést hozza meg!
Banga Előd
Banga Előd

Online osztály

Telefonszám: +36 30 012 4067

E-mail: elod@komoder.hu

Vida Tímea
Vida Tímea

Szeged bemutatóterem

Telefonszám: +36 30 366 5028

E-mail: timea@komoder.hu

Éva Pál
Éva Pál

Budapest bemutatóterem

Telefonszám: +36 30 012 4066

E-mail: eva@komoder.hu