Milyen előnyei vannak a hősugárzó funkcióval ellátott masszázsfotelnek? Mikor hasznos a hőterápia?

A hőterápia biztosítja az optimális kikapcsolódást és a masszázsfolyamat fokozott hatékonyságát

A hőterápia előnyei ismertek és bizonyítottak mind a modern, mind a hagyományos orvoslásban.

A gyógyulási folyamatban vagy a kezelés során a hő gyakran azonnali hatást fejt ki, és talán a legkézenfekvőbb példa erre a reuma kezelése. A csontok és ízületek ezen állapotára a termálfürdők vagy a mérsékelt napozás ajánlott. A hőterápiának orvosi neve is van, és ebben az esetben a termoterápiáról beszélünk, egy olyan folyamatról, amely tágítja az ereket és fokozza a véráramlást. Ez gyakran segít ellazítani az izmokat és csökkenti a fáradtságérzetet.

A jobb vérkeringés közvetlenül több oxigént jelent a szervezetben, a görcsökért és fájdalmakért felelős tejsav eltávolítását az izmokból, valamint a tápanyagcsere javulását. A hőterápia további előnyei közé tartozik a fizikai megterhelés, edzés vagy akár sportverseny utáni izomfájdalmak kezelése.

A hátizmok melegítése javítja a vérkeringést és eltávolítja az elzáródásokat.

A hőterápiás funkcióval ellátott masszázsfotel előnyei

A hőterápiás lehetőséggel ellátott masszázsfotel egy olyan fotel, amely könnyebben betölti terápiás célját. A felhasználó közvetlen közelében, otthon, a munkahelyen vagy a váróteremben elhelyezve azonnal készen áll arra, hogy cselekedjen az elzáródás vagy a kellemetlenségek megszüntetése érdekében. Egy olyan világban, ahol minden az időről és a távolságról szól, a masszázsszerkezet a legpraktikusabb megoldás. Ráadásul az egész család, a munkahelyi csapat vagy a barátok is használhatják. A Komoder termékcsalád, a masszázsfotelek európai piacvezetője, olyan modelleket kínál, amelyeknél a masszázs során a grafénfűtés hatékonyságát kihasználva lehetőség nyílik a hőterápia megtapasztalására.

Az összes érzékeny terület egyidejű fűtése helyreállítja az energiapályákat.

A Komoder masszázsfotelek azonnal felmelegítik a hát csontos szerkezetét, a váll izmait, illetve a melegítő sál használata esetén a mellkasi izmokat és a belső szerveket is. Ennek a terápiának a hatása a hideg őszi és téli napokon érezhető a legjobban. Gyakorlatilag a hőterápia előnyeit a saját bőrén fogja érezni.

Mikor alkalmazható a hőterápia?

Az izomfájdalom hirtelen jelentkezhet, és bárkit érinthet, függetlenül attól, hogy az illető sportos és dinamikus, vagy mozgásszegény életmódot folytat. Gyakran előfordul, hogy az edzőteremben túl intenzíven végzett gyakorlatok, a rossz technikák alkalmazása vagy a hosszan tartó megerőltetés mind akut izomfájdalmat okozhat. Az izom- vagy ízületi merevség, gyakran a mozgáshiány miatt, szintén okozhat hirtelen fájdalmat. Mindezek ellensúlyozhatók a fájdalmas terület melegítésével.

A masszázsszerkezet a napi menedéke a munka után

Egy másik fontos szempont a mentális és érzelmi egyensúly. A stressz és az izomfeszültség gyakran együtt jelentkezik, egymást erősítve. A hőterápia jó módja annak, hogy a stresszt feloldjuk a testből, és biztosítsuk az érintett terület kényelmét. A krónikus állapotok közül, amelyeket ily módon tudjuk gyógyítani, a leggyakoribbak az ízületi rendellenességek, az ízületi fájdalmak vagy az alsó és felső végtagok rossz perifériás keringésével kapcsolatosak. Amikor a fájdalom helyén hőt alkalmazunk, az agyba továbbított fájdalomjeleket melegérzet-jelek váltják fel.

Hősugárzó funkcióval ellátott masszázsfotel modellek

A hőterápia a Komoder masszázsfotel modellek által kínált kényeztetés

A Komoder masszázsfotelek kínálatában olyan modelleket talál, amelyekben lehetőség van a masszázshatás hatékonyságának megduplázására a hőterápiával. Ez kíséri a görgők gördülését a hátán vagy a lábán. A Luxury I és Luxury II modellek esetében például maguk a masszázsgörgők melegednek fel, meleg nyomást gyakorolnak és melegített pályán haladnak a paravertebrális izmok mentén. Viszont a Veleta II vagy Focus III modellekben a hőterápia hatása a leghangsúlyosabb. Ezek a modellek kínálják a melegítő sál használatának lehetőségét, ami takarja a vállakat, és leereszkedik a mellkasi izmok fölé, majd a has fölött záródik, további meleget biztosítva a test elülső részének, ellazítva a belső szerveket. A hősugárzás melegítő hatásának szintje állítható, a legtöbb Komoder masszázsfotelben 3 és 5 erősségi fokozat közül választhat.

Mennyibe kerül egy hősugárzó funkcióval ellátott masszázsfotel?

A Komoder fotelek árai négy különböző kategóriába sorolják ezeket a termékeket, de ettől függetlenül a fűtött masszázs lehetősége mindegyiknél elérhető. A prémium és a prémium plusz modellek esetében azonban a melegítő sál hozzáadott bónuszként jár. A melegítő sál az elmúlt évek tudományos fejlesztéseinek köszönhető innovatív funkció. A hősugárzó egység felépítéséhez használt egyik anyag a grafén.

A grafén a grafit kétdimenziós változata, és az elektromosság és a hő legismertebb vezetője. A grafént 2004-ben fedezte fel és izolálta egy brit kutatócsoport a Manchesteri Egyetemen Andre Geim holland professzor vezetésével, aki felfedezéséért 2010-ben fizikai Nobel-díjat kapott.

Napjainkban a masszázs művészetté vált, amelyet minden egyes új műszaki áttöréssel tökéletesítenek. Az ősi örökségből a 21. században komplex tudománnyá fejlődött, amely az emberi intelligenciát és kreativitást hasznosítja az életfunkciók helyreállítására, amelyek romlását ironikus módon ugyanez a fejlődés eredményezte.

Igényelje a promóciós árajánlatunkat.
A teljes körű árajánlatot automatikusan megkapja e-mailben

↘ Vagy a cég neve

↘ Amelyre szeretné megkapni az árajánlatot

↘ Egybeírva, szükség esetén hívószámot is

↘ Hogy meglátogathassa a legközelebbi bemutatótermünket

↘ A masszázsfotel kiválasztásakor fontos a felhasználó magassága és súlya


Egy kattintásra van az árkatalógustól!

Igényeljen szaktanácsadást a tökéletes masszázsfotel kiválasztásához!
Tapasztalt masszázsfotel szakértőink készséggel állnak rendelkezésére, hogy a lehető legjobb döntést hozza meg!
Banga Előd
Banga Előd

Online osztály

Telefonszám: +36 30 012 4067

E-mail: elod@komoder.hu

Vida Tímea
Vida Tímea

Szeged bemutatóterem

Telefonszám: +36 30 366 5028

E-mail: timea@komoder.hu

Éva Pál
Éva Pál

Budapest bemutatóterem

Telefonszám: +36 30 012 4066

E-mail: eva@komoder.hu